Transformatie coaching - #Keuzekracht

Transformatie coaching

In een persoonlijk gesprek vertel ik je graag hoe jij weer in je (keuze)kracht komt te staan zodat je voluit durft te kiezen voor geluk en succes, in je werk en in je leven.

Transformatie coaching

In een persoonlijk gesprek vertel ik je graag hoe jij weer in je (keuze)kracht komt te staan zodat je voluit durft te kiezen voor geluk en succes, in je werk en in je leven.

Wellicht herken je dit.

We leven in een snel ontwikkelende dynamische wereld waarin we heel veel ballen hoog moeten houden. We hebben verschillende rollen te vervullen waarin er van alles van ons wordt verwacht. Het lijkt wellicht of je een oké leven hebt. Desalniettemin ervaar je op bepaalde momenten het gevoel dat er iets niet lekker loopt, beangstigend voelt of dat er iets mist.

Je ervaart een mate van onrust en of je voelt je uit balans. Je mist misschien een bepaalde flow in je werk, diepgang in je relatie(s) óf verdieping in je eigen persoonlijke ontwikkeling. Door alle verwachtingen kom je te weinig toe aan datgene wat écht belangrijk voor je is, waardoor je niet lekker uit de verf komt of het gevoel hebt “vast te lopen” op je werk, of thuis.

Als het gevoel hebt vast te lopen en geen geluk meer ervaart in je werk of in je leven, dan is het tijd om andere keuzes te gaan maken.

Als het gevoel hebt vast te lopen en geen geluk meer ervaart in je werk of in je leven, dan is het tijd om andere keuzes te gaan maken.

Je verdoet je kostbare tijd als je blijft leven met de handrem erop.

Ik heb zelf ervaren hoe dit voelt. Wel vooruit willen maar het gevoel hebben gestagneerd te zijn.
Ik durfde niets meer te plannen. Geen vakanties, geen promotie, geen nieuwe projecten, geen verhuizing, nog geen feestje.

Ik stond voor een grote keuze die ik niet durfde te maken, waardoor mijn leven on-hold kwam te staan en ik was niet meer in staat te genieten. Mijn leven had haar glans verloren.

Totdat ik op een specifiek moment in mijn leven tot de conclusie kwam dat ik deze situatie zelf veroorzaakte. De manier waarop ik dacht, voelde en handelde, creëerde mijn leven.
De regie lag in mijn handen en het werd de hoogste tijd dat ik de verantwoordelijkheid terug zou pakken.

Ik koos er heel bewust voor om weer te gaan leven in plaats van stil te blijven staan.
Deze Keuzekracht mindset maakte dat ik de kracht in mezelf terug vond waardoor ik daadkrachtig en intuïtief durfde te gaan kiezen voor alles waar ik gelukkig van werd. Zowel in mijn managementfunctie als in mijn privéleven. Ik kon weer genieten.

Nu help ik anderen met het ontdekken, ervaren en uitdragen van hun Keuzekracht,
zodat ook zij kunnen kiezen voor een leven vol geluk & succes. Je voelt vanzelf wanneer het tijd is.

Het Transformatie Coachtraject...

Is een intens en zeer waardevol half jaar waarin je door mij gecoached wordt in het transformeren van jouw belemmerende gedachte- gevoels- en gedragspatronen. Hierdoor vergroot je jouw bewustzijn en durf je weer te gaan staan voor wie jij écht bent en voor wat je waard bent.

Het traject is niet bedoeld voor hen die er nog niet klaar mee/voor zijn. Voor hen die zich nog ergens veilig en vertrouwd voelen met de situatie waarin ze zich bevinden. Het is ook niet bedoeld voor hen die niet geloven dat je áltijd een keuze hebt.

Geloof jij hier wél in? En ben jij voor de volle 100% bereid om te kiezen voor verandering?
Dan zal ik je met veel liefde en plezier coachen zodat jij:

Pakket 1

Inhoud: 6 gesprekken incl kennismaking
1295
 • Uitgebreide kennismaking
 • Vijf 1 op 1 sessies a +- 60 minuten
 • Fysiek of online of een combinatie
 • Het keuzekracht notitieboek

Pakket 2

Inhoud 9 gesprekken incl kennismaking
1495
 • Uitgebreide kennismaking
 • Acht 1 op 1 sessies a 60 Minuten
 • Fysiek of online of een combinatie
 • Het Keuzekracht notitieboek en het keuzekracht armbandje
meest gekozen

Pakket 3

Inhoud: 11 gesprekken incl kennismaking
1995
 • Uitgebreide kennismaking
 • Tien 1 op 1 sessies a 60 min
 • Fysiek of online of een combinatie
 • Purpose in life journal, notitieboek en het Keuzekracht armbandje

Keuzekracht Maatwerk Traject


Drie dagdelen van 4,5 uur live en fysiek. In deze intensieve sessies hebben we de tijd en de ruimte om echt de diepte in te gaan om zo direct te te voelen en te acteren op datgene wat er speelt onder de oppervlakte.
De intensiteit ligt hoger.
De transformaties en inzichten zijn door deze intensiteit hiervan zeer transformerend en waardevol .
599
Tarief per sessie. Minimaal aantal sessies is drie.
 • Drie keer een sessie van 4,5 uur. (10.30 uur tot 15.00 uur)
 • Inclusief 1 op 1 natuur-wandeling en lunch op een prachtige locatie inbegrepen
 • Ideaal voor jou als je wat verder weg woont of als je effeicient en intens de diepte in wil
 • Keuzekracht notitieboek en keuzekracht armbandje
Populair

Heb de Live experience dagen afgerond! Mooie locatie, heerlijk eten en geweldige dagen gehad. Het heeft mij veel inzichten gegeven. Ik heb door de oefeningen mijn waardes en toekomstbeeld vorm kunnen geven en kan nu vol vertrouwen mijn eigen pad gaan bewandelen. Dank je wel Eline ❤️ Ik had niet kunnen bedenken hoeveel waarde dit voor mij ging hebben! Ik heb dankzij deze training eindelijk durven besluiten om met mijn hele gezin te gaan emigreren naar Italië om daar een agriturismo te gaan runnen! Mijn dromen komen uit dankzij Keuzekracht!!

Willianne van Dongen

Ondernemer

De Keuzekracht Live experience dagen van Eline zijn echt een aanrader. Aan de hand van oefeningen ervaar je inzichten die je je leven lang meeneemt. Het model is duidelijk en helder, alsmede de presentatie en de map die je erbij krijgt. De locatie is in een prachtige omgeving, wat zorgt voor rust. Eline zelf creëert een fijne en veilige omgeving waardoor je je open durft te stellen. Alles is goed! De lunch is fantastisch verzorgt, soep, salade, broodjes, heerlijk! Twijfel je om deel te nemen? Niet doen! Je krijgt er voor de rest van je leven geen spijt van.

Nynke Martens

Online Marketeer

Ik heb de Live experience dagen van Keuzekracht mogen ervaren bij Eline.
Het waren intensieve dagen, jezelf weer tegen komen bij de oefeningen die gedaan worden en gesprekken, maar je krijgt er zó ontzettend veel voor terug. Je vindt jezelf weer en daarmee zoveel Kracht in je lichaam..Een sterk gevoel wat je voor de rest van je leven meeneemt en niemand meer van je afneemt! Twijfel dus niet, ga ‘t doen en gun jezelf deze prachtige live training.. 🍀

Gerrion vd. Beek

Therapeut

Als jij het gevoel hebt dat het tijd is, Dan is het tijd. Stop met twijfelen, kies voor geluk.

Als jij het gevoel hebt dat het tijd is, Dan is het tijd. Stop met twijfelen, kies voor geluk.