Wil jij 5 dagen volledig in de watten worden gelegd in het hart van Italië?

Wil jij je met een groep gelijkgestemde vrouwen voluit genieten, maximaal ontspannen en tegelijkertijd terug in jouw (keuze)kracht komen?

Dan mag je dit Keuzekracht Italië retreat écht niet missen!  Er is aandacht voor body en mind, mooie wijnen en truffels, healthy ontbijtjes in de warme voor/nazomerzon en heerlijke diners aan lange prachtig gedekte tafels! Ervaar de verdieping in je persoonlijke groei met (nieuwe!) inzichten uit de keuzekracht methode en kom tot rust met meditaties en diverse relax-sessies op deze ongelofelijk mooie agriturismo Casale il Sogno te Pietralunga, Italië

Keuzekracht Italië Retreat.

Op 28 september tot en met 2 oktober 2024 kun jij eindelijk even helemaal niets anders dan genieten, en ontspannen voor meer rust in je hoofd, kracht in je lijf en.. vertrouwen in jezelf. Dat wil je toch?!

 

 Altijd maar aan staan, voor je team, je manager, je gezin, je dieren of je eigen bedrijf. Zelfs tijdens een eventuele vakantie wordt er nog beroep op je gedaan. Het werk houdt nooit op. Er moeten altijd dingen geregeld, ingepakt en/of gepland worden.

En jij bent nou eenmaal degene die de kar trekt. Die het gros van het werk op zich neemt en/of die de meeste verantwoordelijkheid voelt voor datgene wat er allemaal moet gebeuren. En het is nooit klaar. Nooit af. Net als je denkt, “nu is het even tijd voor mij”, dan gebeurt er wel weer iets waardoor ze je nodig hebben, is je team onderbezet, of wordt er thuis eentje ziek.

Je werkt keihard.. Maar hebt steeds vaker het gevoel dat jouw wensen en behoeften naar de achtergrond verschuiven. Wat wilde jij ook alweer? Waar wordt jij nou eigenlijk echt gelukkig van? Voor de buitenwereld lijkt het alsof er aan jouw leven niets ontbreekt maar van binnen voelt het alsof jouw vlammetje ergens onderweg aan het doven is. Je voelt je leeg, futloos en misschien zelfs wel oververmoeid. Met alles wat je al bereikt hebt in je leven zou je je toch ongelofelijk gelukkig moeten voelen?

Absoluut!

Daarom is het hoog tijd om even afstand te nemen. Om even helemaal tot jezelf te komen. Pas wanneer je af en toe uitzoomt, kun je de dingen beter overzien. Dan krijg je nieuwe inzichten en wordt er weer helder waar jij voor staat, waar jíj gelukkig van wordt.

Ga mee op het Keuzekracht Italië Retreat en ik garandeer je, dat jij je batterijtje weer helemaal kunt opladen, dat je weet wat je nodig hebt, dat je weer in je kracht komt te staan en in het vervolg jouw keuzes meer gaat afstemmen op wat jij nodig hebt. Juíst zodat je voor anderen overeind kunt blijven staan.

 


"Een idyllisch paradijsje op een prachtige plek waar je echt tot rust komt"

5/5

Linda Klomp

Over het prachtige
Casale il Sogno

In Noord-Umbrië vind je het middeleeuwse dorpje Pietralunga.  Daar is 5 kilometer van het dorp op 750 meter hoogte het agriturismo Casale il Sogno gevestigd. 

Casale il Sogno is een oude stenen boeren landhuis uit de
12e eeuw. Dit eeuwenoude landhuis is gerestaureerd met natuurlijke materialen waarbij de authentieke elementen bewaard zijn gebleven.  

Dit geeft het landhuis enorm veel sfeer en karakter. Je voelt het oude Italië overal. De agriturismo is ruim 4 hectare groot. Hier geniet je ultiem van een prachtig stukje Italië dankzij het mooie uitzicht en de rust. De ruime tuin van onze agriturismo geeft je alle ruimte en privacy, én brengt ook veel gezelligheid met het riante zwembad. In de tuin vind je verschillende schaduwplekken door het bos en de fruitbomen.

 

Reviews retreat najaar 2023

5/5
5/5
5/5

Stel je eens voor..
Vijf fantastische dagen in een prachtige omgeving, met een groep gelijkgestemde vrouwen voluit genieten van ál het moois wat Italië rijk is. Alles is voor je geregeld. Je hoeft nérgens meer over na te denken. Je hoeft alleen nog maar te genieten!

Praktische informatie

Het Keuzekracht Italië Retreat vindt plaats van 

Zaterdag 28 september t/m 2 oktober 2024

Het retreat wordt georganiseerd door mij, Eline Princée eigenaresse van Keuzekracht en door Willianne van Dongen eigenaresse van het prachtige agriturismo Casale il Sogno. 

Zaterdag is de vertrekdag. We verzamelen met een groep enthousiaste vrouwen op de airport in Rotterdam. We vliegen van daaruit naar Perugia. Wij kunnen de vliegtickets voor de groep boeken zodat we gezellig bij elkaar kunnen zitten in het vliegtuig. Eenmaal aangekomen in Perugia worden we door Willianne en haar crew opgehaald en naar het prachtige verblijf gebracht waar we de volgende 4 dagen volop kunnen genieten van al het moois dat deze retreat voor ons in petto heeft!      

Op woensdag avond vliegen we vanuit Perugia weer naar Nederland waar we op de luchthaven van Rotterdam afscheid nemen van elkaar en vol positieve energie, met een rugzak vol inzichten en een ontspannen lichaam & geest, helemaal opgeladen en vervuld terug zullen keren naar huis.

 

Over de smaakvol ingerichte appartementen

In totaal zijn er 5 appartementen waarbij het aantal slaapplaatsen per appartement verschillen. Elk appartement heeft twee slaapkamers met een twee persoons bed waar het bij sommige mogelijk is om een derde éénpersoonsbed bed bij te plaatsen. Sommige appartementen hebben 1 badkamer, en sommige twee. Het zou dus kunnen dat je de badkamer mag delen met een andere deelnemer.  De appartementen zijn zeer smaakvol en met liefde op Italiaanse stijl ingericht en hebben heerlijke bedden. de bedden zijn vast voor je opgemaakt en ligt een fris handdoek en theedoek pakket voor je klaar. De keuken is voorzien van alle benodigdheden.


Het programma

Zaterdag 28 september 2024

16:00 Verzamelen op Rotterdam Airport

18:15 Vertrek vliegtuig

20:10 Aankomst Perugia Airport en 

vertrek naar Casale il Sogno.

21:30 Ontvangst bij Casale il Sogno & welkomstborrel

 

Zondag 29 september 2024

08:30 Keuken open voor koffie, thee en sapjes

09:00 Bodybalance les op een yoga matje

09:30 Ontbijten

10:30 Keuzekracht training

13:00 Lunch-time

14:30 Een prachtig stadje verkennen

17.00 Ruimte voor een 1 op 1 coachgesprek met Eline

18:00 4 gangen Italiaans diner

19:30 Borrel-time

 

Maandag 30 september 2024

08:30 Keuken open voor koffie, thee en sapjes

09:00 Truffeltocht

10:30 Italiaans ontbijt met truffels

12:00 Keuzekracht training

14:00 Lichte lunch en ruimte voor een 1 op 1 coachgesprek  met Eline

15:00 Bodybalance les op een yogamatje

16:00 Aangeklede wijnproeverij

19:00 BBQ-avond met diverse salades

 

 

Dinsdag 1 oktober 2024

08:30 Keuken open voor koffie, thee en sapjes

09:00 Bodybalance les op een yoga matje

09:30 Ontbijten

10.30 Keuzekracht training

13:00 Lunch-time

15:00 Vrije tijd voor reflectie, zwemmen,  

        mogelijkheid tot een 1 op 1 coachgesprek met Eline

17:00 Italiaanse workshop!

19:30 Gezamenlijk in Italiaanse sferen uit eten

 

 

Woensdag 2 oktober 2024

08:30 Keuken open voor koffie, thee en sapjes

09:00 Bodybalance les op een yoga matje

09:30 Ontbijten

10:30 Keuzekracht training

12:20 Lunch-time

14:30 Het prachtige Assisi verkennen GEWELDIG!

18:00 Vertrek naar airport Perugia

22:50 Aankomst op Rotterdam Airport

 

Disclaimer: Het een programma is onderhevig aan eventuele kleine veranderingen.

 

 

5/5
5/5


Voor wie is de retreat?

 Deze keuzekracht Italië retreat is echt iets voor jou als:

Veelgestelde vragen

Samengevat

Met wie: Op deze heerlijke retreat is er plek tussen de 10 en 15 vrouwen.
Afhankelijk van of de appartementen single of double bezet worden.
Dus wacht niet te lang! 🙂

Het retreat is inclusief:
~Vervoer van en naar Casale il Sogno
~ 5 dagen en 4 nachten verblijf in één van de prachtige appartementen
~ Alle hapjes, drankjes, Italiaanse diners, ontbijtjes en borreltjes.
~Body balance lessen
~ Alle vervoer gedurende het verblijf
~ Keuzekracht lessen
~ Workshops
~ Truffeltocht

Het retreat is exclusief
~Sterke alcoholische drankjes en wijnen buiten de huiswijn.
~De retour vlucht Rotterdam- Perugia.
Indien je je voor 25 mei'24 aanmeldt, zijn de tickets ongeveer 190€ pp
inclusief 10kg koffer en rugzak.
We boeken deze (indien gewenst) voor jou, zodat we met de groep bij elkaar kunnen zitten in het vliegtuig.

Let op, er zijn mogelijkheden tot het boeken van een 1 persoons kamer, of een gedeelde kamer. Boek je met z'n tweeën of meer dan ontvang je flinke korting.

Investering:
€ 1599,00 Voor een 1 persoon (met tweepersoonsbed)
€1399,00 p.p voor 2 personen (met één twee persoonsbed, en een gedeelde badkamer) Meld je je met twee of meer personen aan en deel je een slaapkamer? Dan krijg je samen een korting van 400€!  Good to know toch? 🙂
De investering is particulier inclusief btw en zakelijk exclusief btw.

Het retreat vindt plaats van 28 september 2024 tot en met 2 oktober 2024.

Zeker dat kan! De appartementen hebben een maximum van 4 of 5 personen. Meld je je met meer aan dan wordt je verdeeld over meerdere appartementen. Meld je je met tweeën of drieën aan dan kan het zijn dat je een badkamer mag delen met twee of drie andere personen, in hetzelfde appartement. Je deelt dan de slaapkamer met hen die je hebt aangemeld. Alle kamers hebben een tweepersoonsbed, en bij sommige is een derde bed bij te plaatsen. Meld je je met twee of meer personen aan en deel je een slaapkamer? Dan krijg je samen een korting van 400€!  Good to know toch? 🙂

We gaan met een groep vrouwen tussen de 10 en 15 afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

De investering voor deze mooie reis is 1399€ als je boekt met 2 of meer personen en 1599€ als je een single kamer boekt.

Ja het programma is facultatief. Je bent helemaal vrij om wel of niet aan de onderdelen deel te nemen. We hebben je er natuurlijk wel graag bij!

Nee hoor! Lekker op je af laten komen!

Wanneer je je hebt aangemeld vragen wij een een aanbetaling van 50% van de boeking. Dan is je plek gegarandeerd.

Jazeker er is ook een zwembad! Dus we kunnen plonzen!

Tuurlijk. En ze hebben de allerlekkerste glutenvrije pizza en pasta ever!

Als je je aanmeld voor 15 januari 2024  dan boeken wij jouw vlucht. We proberen dan met de groep bij elkaar te zitten in het vliegtuig.

Indien je je aanmeld voor 15 januari 2024, dan boeken wij jouw vlucht en dan zijn de vluchtprijzen nog lager. (tussen de 120€ en de 200€ retour) Wil je je na die tijd aanmelden? Dan kan dat indien er nog een plek beschikbaar is. Hou er rekening mee dat de vluchten dan duurder zijn.

Als je klikt op de knop, "Ja ik meld me aan" dan kom je terecht op het aanmeldformulier. Als je dit invult dan neemt Eline Princée van keuzekracht of Willianne van Dongen van Casale il Sogno op korte termijn contact met je op.

Ja dit kan, je mag dan bellen met Willianne van dongen via  +31646760126. Of met Eline Princée via 0647677192

Als jij het gevoel hebt dat het tijd is voor jou, dan ís het tijd.
Meld je aan voor deze fantastische retreat!

Yes! Ga mee op Italië Retreat!
Meld je hieronder aan.

Update voor mei '24;
Het retreat is volgeboekt.

De aanmeldingen voor
September '24 zijn geopend!

Als je je nu aanmeldt,

dan is dat voor het retreat van

28 sept – 2 okt 2024.