Over Eline - #Keuzekracht

Over Eline

Mijn naam is Eline Princée. Ik ben ondernemer, coach, bestseller auteur, initiator en inspirator van Keuzekracht. Een Unieke coaching methode voor meer geluk & succes in je leven.  Ik ben er voor jou als jij ook  daadkrachtig, intuïtief en authentiek wil leren kiezen voor het bereiken van jouw geluk en potentieel in je werk en in je leven.

Over Eline

Mijn naam is Eline Princée. Ik ben er voor ambitieuze vrouwen die daadkrachtig, intuïtief en authentiek willen kiezen voor het bereiken van het geluk en potentieel in hun werk en in hun leven.

Dit is waarom ík jou kan coachen, trainen en begeleiden in het bewust leren kiezen voor jouw geluk & potentieel.

Waardoor jij de innerlijke rust, de balans en de glans over jouw leven weer terug krijgt.

Veel te lang liet ik me leiden door de meningen, verwachtingen, wensen en behoeften van anderen. Ik leek van buitenaf een prachtig leven te leiden en ik had alles wat een vrouw zich maar kon wensen. Maar van binnen was ik ongelukkig, onrustig, neerslachtig en machteloos.

Ik wist dat ik op een kruispunt stond, maar ik had niet het lef om de afslag te nemen. Ik durfde niets meer te plannen en leek vast te zitten in een leven wat niet langer voelde als het mijne. Ik verloor mijn dromen over de toekomst, de glans over mijn leven maar bovenal verloor ik mezelf.

Totdat ik op een heel helder moment tot de conclusie kwam dat ik deze situatie zelf veroorzaakte.
De manier waarop ik dacht, voelde en handelde, creëerde hoe ik me voelde over mijn leven.
De regie lag in míjn handen en het werd de hoogste tijd dat ik de verantwoordelijkheid terug zou pakken en weer aan het roer zou gaan staan van mijn eigen schip.

Ik hervond de kracht in mezelf en durfde weer in beweging te komen. Dit bracht me naar daar waar ik nu sta. Ik durf daadkrachtig en authentiek mezelf te zijn en mijn eigen keuzes te maken die bijdragen aan mijn geluk. Ik weet heel goed dat het moeilijk kan zijn om die eerste stap te zetten. Maar waarom zou je vast blijven zitten op een plek waar je niet wilt zijn?

Ik heb een relatie met John. Ik ben moeder van Annabelle en bonus moeder van Fee & Sil. Ik doe waar mijn hart ligt en ik kan voluit zeggen dat ik nu gelukkig ben. Om op dit punt in mijn leven te komen heb ik voor veel moeilijke keuzes heb gestaan. Gedurende mijn leven kwam ik steeds meer tot de conclusie dat alleen ík ervoor kan kiezen om mezelf gelukkig te maken. Alleen ík verantwoordelijk voor het geluk mijn leven ben. Hierdoor ben in veel meer in mijn kracht gaan staan en heb ik dankzij mijn Keuzekracht bewust kunnen kiezen voor dit leven als ondernemer, moeder, dochter en partner vol veerkracht, innerlijke rust, balans en vertrouwen.

Deze veerkracht, rust, balans en vertrouwen in je werk en in je leven gun ik jou ook. Ik vertel je graag hoe ik jou kan helpen dit te creëren.

Deze veerkracht, rust, balans en vertrouwen in je werk en in je leven gun ik jou ook. Ik vertel je graag hoe ik jou kan helpen dit te creëren.

Dit is hoe je losbreekt

Als je ervoor kiest om je door mij te laten begeleiden in het ontdekken, ervaren en uitdragen van jouw Keuzekracht dan ondersteun ik jou in het doorbreken van je belemmerende gedachte- gevoels- en gedragspatronen. Omdat wanneer je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

Ik kan je helpen met het ontdekken van jouw persoonlijk leiderschap en ik kan je leren kiezen voor een ander perspectief dat je inzicht geeft in hoe het anders kan. In hoe jij de verantwoordelijkheid kan gaan pakken aangaande jouw werk, jouw moederschap, jouw relatie maar vooral aangaande jezelf zodat ook jij weer de glans over jouw leven terugkrijgt

Het is belangrijk dat je er klaar voor bent. Dat je voelt dat de tijd echt rijp is, dat er écht iets moet veranderen. Alléén dan, wanneer de intrinsieke motivatie uit je tenen komt, kan ik je dat laatste zetje geven. Wat je verdient.

Je hebt maar één leven, Stop met twijfelen, kies voor geluk.

Je hebt maar één leven, Stop met twijfelen, kies voor geluk.

Persoonlijk gesprek

Kom weer in je kracht te staan en geniet volop van het leven.