Live Experience - #Keuzekracht

Live experience training

Breek vrij van alles wat jou belemmert en kies bewust voor wat jou gelukkig maakt tijdens de Keuzekracht live experience dagen. In deze levensveranderende live experience dagen leer je hoe je Keuzekracht voor jezelf ontdekt voor meer rust, geluk, succes en balans in jouw leven.

Heb de Live experience dagen afgerond! Mooie locatie, heerlijk eten en geweldige dagen gehad. Het heeft mij veel inzichten gegeven. Ik heb door de oefeningen mijn waardes en toekomstbeeld vorm kunnen geven en kan nu vol vertrouwen mijn eigen pad gaan bewandelen. Dank je wel Eline ❤️ Ik had niet kunnen bedenken hoeveel waarde dit voor mij ging hebben! Ik heb dankzij deze training eindelijk durven besluiten om met mijn hele gezin te gaan emigreren naar Italië om daar een agriturismo te gaan runnen! Mijn dromen komen uit dankzij Keuzekracht!!

Willianne van Dongen

Ondernemer

5/5

De Keuzekracht Live experience dagen van Eline zijn echt een aanrader. Aan de hand van oefeningen ervaar je inzichten die je je leven lang meeneemt. Het model is duidelijk en helder, alsmede de presentatie en de map die je erbij krijgt. De locatie is in een prachtige omgeving, wat zorgt voor rust. Eline zelf creëert een fijne en veilige omgeving waardoor je je open durft te stellen. Alles is goed! De lunch is fantastisch verzorgt, soep, salade, broodjes, heerlijk! Twijfel je om deel te nemen? Niet doen! Je krijgt er voor de rest van je leven geen spijt van.

Nynke Martens

Online Marketeer

5/5

Ik heb de Live experience dagen van Keuzekracht mogen ervaren bij Eline.
Het waren intensieve dagen, jezelf weer tegen komen bij de oefeningen die gedaan worden en gesprekken, maar je krijgt er zó ontzettend veel voor terug. Je vindt jezelf weer en daarmee zoveel Kracht in je lichaam..Een sterk gevoel wat je voor de rest van je leven meeneemt en niemand meer van je afneemt! Twijfel dus niet, ga ‘t doen en gun jezelf deze prachtige live training.. 🍀

Gerrion vd. Beek

Therapeut

5/5

Gelukkig zijn is rijkdom,
en jij kan daarvoor kiezen.

Een leven vol zelfvertrouwen waarin je echt durft te staan voor wie jij bent is mogelijk. Een leven waarin je voluit kunt geloven in je eigen dromen, wensen en potentieel, zonder je te laten leiden door het oordeel van een ander, is voor iedereen weggelegd. Dus ook voor jou.
De vraag is hoe?

Hoe kom je erachter wie je echt bent, wat je belemmerd en hoe je dat voor ééns en voor altijd kunt doorbreken? Hoe leer je daadkrachtig kiezen voor jouw geluk en hoe houdt je dit voor altijd vast?

Je kunt talloos luisteren naar podcasts en ontelbaar veel boeken lezen over persoonlijke ontwikkeling, maar pas je de theorie ook echt toe in de praktijk?

Grote kans van niet. En laat dat nou net het moment zijn wanneer the magic happens!
Tijdens de live experience dagen leer ik jou persoonlijk de inzichten en technieken die nodig zijn voor een mega doorbraak!

Luister maar eens naar Nynke die dit persoonlijk heeft mogen ervaren.

Voor wie is de Live Experience?

Deze experience is voor iedereen die het gevoel heeft dat er iets moet veranderen. Het maakt niet uit of je 23 of 68 jaar bent, of je een eigen bedrijf hebt of in loondienst werkt, of je heel rationeel of juist heel spiritueel bent.

De experience is voor jou als:

Ervaringen Live experience training

Wow wat een fantastische Live experience dagen, de positieve kracht, de energie en veiligheid die Eline mee gegeven heeft tijdens deze enorm leerzame Keuzekracht dagen cursus is uitzonderlijk om te ervaren. De warmte en hechtheid in groepsverband die ik heb mogen ervaren tijdens Keuzekracht waren zeer bijzonder! De locatie fantastisch de omgeving voor pauze prachtig rustgevend, Het verzorgen van eten en drinken tijdens deze dagen is onbeschrijfelijk Fabuleus!!

Natas Libertas

Trauma counseller

5/5

Heel erg waardevol en mega leerzaam!! Zoveel inzichten en aha momentjes.
En daarnaast zo’n fijne groep en sfeer tijdens de Live experience dagen! Je voelt meteen de verbinding en connectie samen! Je versterkt elkaar een echte powergroep vol powervrouwen!!
Het was geweldig!!

Wendy Driessen

Ondernemer

5/5

De training heeft mij geholpen om zelf de regie weer terug te pakken over mijn leven. De training brengt je (weer) bij jezelf; bij wat jij belangrijk vindt en wat jij wilt. Je krijgt een map boordevol informatie mee naar huis dat je er altijd weer eens bij kan pakken. De training heeft een afwisselend karakter: Je krijgt theorie maar je gaat d.m.v opdrachten ook echt aan de slag door een schrijf of voel opdracht.

Janneke van Doorn

Pedagogisch medewerker

5/5

Durf daadkrachtig te kiezen voor jouw geluk zoals ook ik voor mijn geluk ben gaan kiezen.

Veel te lang dacht ik, dat ik geen keuze had. Ik liet ik me leiden door de meningen, verwachtingen, wensen en behoeften van anderen. Ik leek van buitenaf een prachtig leven te leiden en ik had alles wat een vrouw zich maar kon wensen. Maar van binnen was ik ongelukkig, onrustig, neerslachtig en machteloos.

Ik wist dat ik op een kruispunt stond, maar ik had niet het lef om de afslag te nemen. Ik durfde niets meer te plannen en leek vast te zitten in een leven wat niet langer voelde als het mijne. Ik verloor mijn dromen over de toekomst, de glans over mijn leven maar bovenal verloor ik mezelf.

Totdat ik op een heel helder moment tot de conclusie kwam dat ik deze situatie zelf veroorzaakte. De manier waarop ik dacht, voelde en handelde, creëerde hoe ik me voelde over mijn leven.

De regie lag in míjn handen en het werd de hoogste tijd dat ik de verantwoordelijkheid terug zou pakken en weer aan het roer zou gaan staan van mijn eigen schip. Ik had wél een keuze.

Ik dook in de wereld van geluk, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit en ontwikkelde mijn eigen coaching methodiek, Keuzekracht. Inmiddels heb ik al 100erden vrouwen mogen begeleiden in het ontdekken, implementeren en het omarmen van hun Keuzekracht.

De Live experience, zit bommetje vol met alleen maar het aller- allerbeste wat Keuzekracht te bieden heeft. Je dompelt je onder in de meest waardevolle theorie, inzichten, oefeningen, verhalen en meditaties zodat ook jij jouw Keuzekracht gaat voelen en gaat toepassen waardoor jij het leven gaat leiden waar je al zo lang naar verlangt.

Ik hervond de kracht in mezelf en durfde weer in beweging te komen. Dit bracht me naar daar waar ik nu sta. Ik durf daadkrachtig en authentiek mezelf te zijn en mijn eigen keuzes te maken die bijdragen aan mijn geluk.

Ik weet heel goed dat het moeilijk kan zijn om die eerste stap te zetten. Maar waarom zou je vast blijven zitten op een plek waar je niet wilt zijn?

Ervaringen Live Experience

Voel jij dat je dit moet doen?

Dan is dat niet voor niks. De Experience bestaat uit twee weekenden van een vrijdag en een zaterdag. Meld je aan en zorg dat je erbij bent.
Dit wil je niet missen..

De Experience bestaat uit twee blokken van een vrijdag en een zaterdag

Data van de training
18 & 19 oktober 2024
15 & 16 november 2024

Laten we samen een sprong voorwaarts maken naar jouw droomleven!

€ 1999,-
€ 1499,-

Inclusief lesmateriaal, werkbladen, koffie&thee, lunch en certificaat van deelname. betaal je de factuur zakelijk,                            of wordt deze vergoed door je werkgever, dan is de prijs exclusief BTW. 

Bonus

Tijdens de training komt er een geweldige fotografe die jouw persoonlijke groei vastlegt. Je krijgt een prachtig portret mee naar huis waarin is vastgelegd hoe je straalt na afloop. Alle overige foto’s worden (uiteraard na jouw goedkeuring) na afloop van de training naar je verzonden.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze Live Experience...

Ga je ontdekken wie je echt bent. Wat is je essentie? Waar sta je voor, wat zijn je (werk)waarden en je overtuigingen? Wat vind je belangrijk in het leven en wat wil je nog bereiken? Wat houd je tegen dat je dat nog niet bereikt hebt?

Je leert anders kijken naar je verleden. In het verleden heb je patronen ontwikkelend die ooit helpend zijn geweest voor jou. maar vaak dienen deze patronen en gedachten jou nu niet meer, sterker nog, ze houden je tegen in het bereiken van jouw potentieel en je levensgeluk. Door oa opstellingen en kinesthetische oefeningen leer je hoe je jouw verleden kan accepteren en daardoor de focus verleggen naar wat je wél wil.

Je komt in contact met de kracht van het nu. Je hebt altijd een keus in het hier & nu hoe jij omgaat met situaties. In deze module leer jij intuïtief krachtige keuzes te maken vanuit daadkracht en vertrouwen, zodat jij weer aan het roer komt te staan van jouw eigen schip, patronen durft te doorbreken en je eigen koers kunt en zal gaan varen.

Het programma is life changing omdat je bewust leert kiezen voor jouw gewenste toekomst.
Je komt oog in oog te staan met jouw purpose in life. Je leert je verantwoordelijkheid te pakken, je durft je angsten te trotseren, je achterhaalt je droomleven en ontwikkeld de vaardigheid om deze daadwerkelijk te manifesteren door middel van de kracht van visualisaties en meditaties.

Last but not least, je zal definitief in jouw persoonlijk leiderschap gaan stappen. Zelfregie is wat er nodig is om alles waar je in gegroeid bent vast te kunnen blijven vasthouden zodat je niet terugvalt in oude gedachte-, gevoels- en gedragspatronen. Denk hierbij aan de balans tussen autonomie en verbondenheid, geven, nemen, grenzen stellen, nee leren zeggen en nog veel meer, om ervoor te zorgen dat je deze experience nooit meer vergeet.

Veelgestelde vragen

Bij eerdere deelnemers hebben werkgevers betaald via het opleidingsbudget. In dat geval kan je de bedrijfsgegevens mailen naar Eline@hashtagkeuzekracht.nl Dan mailen we de factuur naar jou of de desbetreffende afdeling. Zodra er is betaald is jouw plekje gegarandeerd.

Zodra jij je hebt ingeschreven en je hebt per email een bevestiging ontvangen dan is jouw plek met 100% gegarandeerd.

Het programma bestaat uit 5 delen die zijn opgebouwd vanuit het #keuzekracht model: identiteit, verleden, hier & nu, toekomst en zelfregie. Maar ik kan natuurlijk niet teveel verklappen! Het is heel bijzonder om het lekker over je heen te laten komen! ga deze experience lekker ervaren door middel van muziek, film, theorie, inzichten, meditatie, visualisatie, improvisatie, goede gesprekken, Kinesthetische oefeningen, zowel binnen als buiten, liefdevol, respectvol, open, eerlijk, direct, krachtig, gedurfd, intuïtief en vooral: Uniek..

Geef je dieetwensen door aan Eline@hahstagkeuzekracht.nl en dan gaan wij ermee aan de slag.

Openbaar vervoer is hier schaars, dus ik adviseer je om met de auto of fiets te komen of je te laten afzetten. Er is gratis en ruim voldoende parkeergelegenheid.

Jazeker! stuur me een mailtje naar eline@hashtagkeuzekracht.nl en ik zet alle leuke adresjes voor je op een rijtje. Uiteraard volgt er na de aanmelding ook nog informatie.

Zeker kan dat! (wacht niet te lang, gezien het beperkte aantal plekken). Houd er wel rekening mee dat je je veilig genoeg voelt bij deze persoon om jouw eigen persoonlijke groei te kunnen waarborgen.

Wanneer je je hebt aangemeld kom je automatisch op de emaillijst. Daarnaast kun je @keuzekracht en @keuzekracht_livetraining volgen op Instagram voor live updates!

Je kunt het beste een mailtje sturen naar Eline@hahstagkeuzekracht.nl Of een DM via Instagram @keuzekracht, óf nog makkelijker boek een persoonlijk gesprek via de knop onderaan deze website.

Heb je nog vragen?

Wil je weten of Deze experience iets voor jou is?
boek een persoonlijk gesprek, en je mag het hemd van het lijf vragen.

De belofte

Ervaringen Experience dagen

Ik heb Keuzekracht Live experience dagen als heel waardevol ervaren. Door de training heb ik letterlijk mijn eigen keuze kracht ontdekt. De training heeft mij geholpen om zelf de regie weer terug te pakken over mijn leven. De training brengt je (weer) bij jezelf; bij wat jij belangrijk vindt en wat jij wilt. Je krijgt een map boordevol informatie mee naar huis dat je er altijd weer eens bij kan pakken.

Eline is een hele liefdevolle coach die enthousiast vertelt, met je mee denkt, betrokken is en zorgt voor gezelligheid. De training heeft een afwisselend karakter: Je krijgt theorie maar je gaat d.m.v opdrachten ook echt aan de slag door een schrijf of voel opdracht bijvoorbeeld.

De locatie vond ik heel mooi en knus. Je voelt je al snel “thuis” De locatie wordt beheert door hele liefdevolle mensen. Het eten was fantastisch, aan alles is gedacht.

Bij twijfel zal ik het zeker doen! Kies voor jezelf en gun jezelf de tijd om jezelf beter te leren kennen. Ontzettend moedig om te doen maar vooral ook waardevol.

Janneke van Doorn

Pedagogisch medewerker

5/5

Wat een geweldige Live experience dagen heb ik mogen ervaren. De connectie die vanaf het eerste moment er was in deze groep zo bijzonder om te ervaren. Hierdoor durfde we ons allemaal open te stellen hebben we enorme stappen gezet naar onze eigen Keuzekracht toekomst.
Eline is een hele fijne krachtige coach die precies weet wat ze doet en hierdoor iedereen de kracht geeft om de juiste stappen te zetten. Ze geeft je zoveel inzichten en liefde om te kunnen en mogen groeien.

Ook de locatie waar we zaten was zo mooi! Heerlijk rustig in een fijne omgeving met een heerlijke tuin waar je echt tot jezelf kunt komen. De eigenaren van deze locatie verzorgde iedere training een geweldige lunch met heerlijke verse soepen en salades. Ook stond er iedere dag lekkere koffie en thee klaar met wat lekkers voor erbij.

Mocht je ook willen deelnemen aan deze Keuzekracht Live experience dagen maar twijfel je nog? Niet twijfelen maar doen dit is de weg naar een hele mooie nieuwe krachtige toekomst met zoveel inzichten en liefde. #keuzekracht bij twijfel kies geluk 🍀

Wendy Driessen

Ondernemer

5/5

Voel jij dat je dit moet doen?

Dan is dat niet voor niks. De Experience bestaat uit twee weekenden van een vrijdag en een zaterdag. Meld je aan en zorg dat je erbij bent.
Dit wil je niet missen..

De Experience bestaat uit twee blokken van een vrijdag en een zaterdag
Data van de training in het voorjaar
22 & 23 maart 2024
19 & 20 april 2024

Data van de training in het najaar
18 & 19 oktober 2024
15 & 16 november 2024

Laten we samen een sprong voorwaarts maken naar jouw droomleven!

€ 1999,-
€ 1499,-

Inclusief lesmateriaal, werkbladen, koffie&thee, lunch en certificaat van deelname. betaal je de factuur zakelijk,                            of wordt deze vergoed door je werkgever, dan is de prijs exclusief BTW. 

Heb je nog vragen?

Wil je weten of deze training experience iets voor jou is? Boek een persoonlijk gesprek, en je mag het hemd van het lijf vragen.